Прекини го лоудерот
Работно време: понеделник - петок 9:00-18:00
 • Јави се

  +359 898 743 068

 • Адреса:

  Бугарија, Софија,
  ул.Историја Славјанобугарска бр.6

 • Пишете ни!

Зошто да нè изберете нас?

Професионални механичари

Нашите специјалисти се најдобри кога станува збор за рециклирање на кардани, полуоски, полуги, јабучици, пумпи, движечки компоненти и зглобови. Имаме повеќе од 10 години искуство во оваа област. Доверете ни се!

Ниски цени!

Ние од AutoMig знаеме дека цената е одлучувачки фактор. За разлика од конкурентите, ние работиме по пристапни цени и гарантираме највисок квалитет на услугите. Јавете ни се за повеќе информации!

Ни се доверија повеќе од 1500 клиенти од неколку држави!

Се стремиме секој наш клиент да остане повеќе од задоволен од нашите услуги. Затоа нудиме попусти и гаранции како за фирми, така и за сервиси.

Кратки рокови

Најголемиот страв на нашите клиенти е дека ќе останат без својот автомобил подолго време. Напротив! Ние ќе го поправиме вашиот дел побрзо од очекувањата!

Нашите услуги!

Искористете ги нашите услуги! Бесплатна консултација!

Дури и при најмало сомневање за проблем на вашиот автомобил, не двоумете се - можете да нè контактирате и ќе добиете професионално мислење – апсолутно бесплатно!

Пишете ни!

Повеќе за AutoMig

Ние сме авто-сервис, специјалист за висококвалитетно рециклирање и производство на кардани за лесни и тешки товарни возила и џипови. Од нас можете да очекувате:

 • Кратки рокови
 • Квалитет и професионална услуга
 • Гарантен лист
 • Попусти за сервиси и фирми

Имате потреба од поправка?

Контактирајте нè нас AutoMig

Пишете ни и споделете го вашиот проблем

Испратете го вашиот дел

Можете да го испратите вашиот дел преку курир или да го донесете на лице место

Земете го како - НОВ!

Лесно, брзо и евтино! Што поубаво од тоа?

Испратете барање за Поправка
По направеното барање, очекувајте повик!

Ги прочитав и ја прифатив твојата политика за приватност

Одговор во најкраток рок!

Среќни купувачи