Прекини го лоудерот
Работно време: понеделник - петок 9:00-18:00
  • Јави се

    +359 898 743 068

  • Адреса:

    Бугарија, Софија,
    ул.Историја Славјанобугарска бр.6

  • Пишете ни!

Администратор на податоци

Ние би сакале да ви обезбедиме информации за тоа како ги собираме и обработуваме вашите лични податоци на нашиот сајт. Администратор на податоци на сајтот (во понатамошниот текст „Ние“, „Нас“) е „ХЕРА – 2006“ ЕООД, ЕИК: 175072931, кој е одговорен за заштита на вашите лични податоци. За контакт со нас: „ХЕРА – 2006“ ЕООД Софија ул.Историја Славјанобугарска бр.6, Трговски објект „АутоМиг“. Е-пошта: info@automig.net Телефон: +359 898 743 068 Од исклучителна важност е информациите кои ги чуваме за Вас да се точни и актуелни.

Декларација за доверливост

Внимание: нашиот сајт користи „Колачиња“. https://automig.net/ користи „колачиња“ за да се адаптира и оптимизира содржината на страницата кон изборот на корисникот, како и за подобро користење на веб сајтот. Личните податоци кои ги собираме преку „колачињата“, можат да се користат само за извршување на конкретни функции на сајтот, поврзани со самиот корисник. Cо користење на нашиот сајт https://automig.net/, вие се согласувате сајтот да ги запише вашите подесувања во колаче. Доколку не сакате да примате колачиња (cookies) од нас, можете да ја исклучите оваа опција од подесувањата на вашиот прелистувач. Нашиот сајт ги почитува вашите кориснички права согласно барањата на Регулатива: (ЕУ) 2016/679 за заштита на лични податоци. Ние никогаш нема да ги доставиме податоците на трети лица! Сите информации – вашите лични податоци, телефон, е-пошта и адреса, кои ќе ни ги испратите како барање, не се споделуваат со никого и никогаш нема да бидат доставени на трета страна.